5/5 beoordeling

Syncer x Duxly

Een samenwerking met Syncer en Duxly zou het beste van 2 werelden bij elkaar brengen. Een gesynchroniseerde store duplicate met een volledig migratie traject van Duxly.
syncer app

Synchroniseer Lightspeed[productdata|orders|klanten|filters|blogs|content|collecties]

1

Syncer® app

Onze app migreert productdata, stock, extra velden, custom fields, metafields, product bundels, productsets, filters, specificaties, alles!

2

Klanten

Onze app maakt automatisch alle klanten aan in je nieuwe store en synct deze. Klanten krijgen een bericht om hun account opnieuw te activeren via je Shopify store.

3

Apps

Alle core features in Lightspeed zijn opnieuw ontwikkeld en zijn weer beschikbaar, incl. migratie, als apps in je nieuwe store.

Syncer Multi language

Meertalig migreren

De geactiveerde talen in Lightspeed worden automatisch meegenomen naar Shopify, en waar mogelijk wordt alle inhoud - inclusief de URL - vertaald in de beschikbare talen. Omdat de meertalige URLs in Shopify anders zijn, worden er automatisch redirects aangemaakt voor alle items waar dit voor nodig is, zodat er geen impact is op de Google ranking na het omschakelen van shops

Translate and adapt

We migreren elke beschikbare taal via de Translate and adapt in de nieuwe development store in Shopify. Nieuwe content wordt ook mee gesynchroniseerd op een vooraf bepaalde frequentie.

meertalige SEO Migratie

Waar mogelijk wordt alle inhoud - inclusief de URL - vertaald in de beschikbare talen. Omdat de meertalige URLs in Shopify anders zijn, worden er automatisch redirects aangemaakt voor alle items waar dit voor nodig is, zodat er geen impact is op de Google ranking na het omschakelen van shops

Store merging

Syncer kan meerdere stores met country code top-level domains mergen in 1 nieuwe Multi Markets Store. Call it Magic.

Multi markets

Er zijn veel klanten in Lightspeed die actief zijn in meerdere landen, en hiervoor voor elk land een losse shop hebben. Dat zorgt voor de nodige problemen om dit gelijk te houden, en behoeft in bijna alle gevallen een berg maatwerk om alles in sync te houden. In Shopify werkt dit anders, je kunt hier namelijk meerdere markets instellen op basis van land of regio, en hier voor elk currencies, talen, en zelfs domeinen instellen. Vanuit Syncer zorgen wij ervoor dat de inhoud van alle verschillende shops geïmporteerd wordt naar deze markets in één Shopify store. Hierdoor kun je gemakkelijk - en zonder maatwerk - je internationale shops vanuit één plek beheren.
Syncer

Order migratie

Sommige cases die we momenteel aan het migreren zijn, hebben 500.000+ orders. Tegen de tijd dat die met een normale .csv klaar is met de import, zijn er al weer duizenden orders die achter lopen. Met Syncer is dit verleden tijd. Wij syncen orders en ondertussen kunnen nieuwe orders netjes achteraan sluiten zodat tot de dag van livegang al je orders in sync staan. Meestal als 1 order blijft hangen, kun je ook weer opnieuw beginnen, met Syncer is dit verleden tijd.
lightspeed naar shopify

Replatformen naar Shopify via het Syncer Dashboard

Focus op store ontwikkeling, wij doen de rest.

Het Syncer® Dashboard voor Lightspeed, die 100% van je store, apps en data synchroniseert naar Shopify.

Live Syncer®
De Syncer app synchroniseert ál je Lightspeed data naar Shopify zodat de huidige en de nieuwe shop synchroom lopen.
Alle orders
Volledige order historie gekoppeld aan je klantenbestand, in Live Sync. Dit duurt een paar dagen, maar dan heb je ook resultaat.
100% migratie
Wij syncen specificaties, varianten, filters, kleuren, alles wat je kunt bedenken, en dat wat je niet kunt bedenken.
Design
Doe zelf je design en setup zonder zorgen of zoek een geschikte, gekwalificeerde partner
SEO migratie
Al je redirects, SEO data, Google Tag Manager data wordt gesynchroniseerd naar je nieuwe store.
Maatwerk
Voor maatwerk hebben wij het Enterprise pakket of zoek een geschikte partner op onze partner portal.
lightspeed naar shopify

Apps en features die in de migratie app beschikbaar zijn

De Syncer app bevat meerdere in-apps die de migratie nog makkelijker maken en alle bijbehorende data mee migreert.

Custom fields

Alle custom fields vanuit Lightspeed worden gemigreerd naar de bijhorende producten en varianten in Shopify. Ook kan de klant de custom fields app los gebruiken in Shopify, deze is beschikbaar in de Syncer app.

Google Tag Manager

Alle gegevens van GTM in de huidige store worden overgenomen met deze app, van Lightspeed naar Shopify.

VAT Switch

Veel stores maken gebruik van de maatwerk module BTW (VAT) Switch. Deze hebben wij ontwikkeld en is available in de Syncer app.

Product Bundles

Veelgebruikt in Lightspeed en bundels zijn nu niet te exporteren naar bundles in Shopify. Met deze Product Bundles app worden alle beschikbare bundels 1 op 1 overgenomen in de nieuwe store.

Wishlists

Een standaard feature in Lightspeed, maar altijd in app-vorm te installeren in Shopify. Deze basic Wishlist app migreert alle wishlist gegevens van Lightspeed naar Shopify en zorgt ervoor dat deze niet verloren gaan.

Quantity Discounts

Veel gebruikte functionaliteit in Lightspeed: de Staffel kortingen. Deze worden middels deze app in Shopify mee gemigreerd op product niveau.

Sync Exclusions

Dusty inventory, varianten die niet meer leverbaar zijn, absolete voorraad, kan worden uitgesloten met deze app.

Options import

Bij geen variant option title, kan gekozen worden hoe deze te importeren in Shopify: Size, color, material of style.

Stock Notifier

App voor Opt-in voor out of stock producten.
lightspeed naar shopify

Succesvolle Lightspeed migraties

Shops van alle kalibers die zijn gemigreerd van Lightspeed naar Shopify met Syncer®
syncer x duxly

Overzicht partnership

Voordelen voor een samenwerking tussen Syncer en Duxly.

Duxly

Duxly is Lightspeed en Shopify (data) expert en specialiseert zich in verhuizingen, koppelingen, optimalisaties.

Syncer

Syncer is een replatforming tool voor data synchronisatie van e-commerce platforms naar Shopify

Migratie ondersteuning

Syncer wilt samen met haar partners een focus leggen op kwalitatieve replatforming cases en heeft goede kwalitatieve partners nodig om dit samen te realiseren

Syncer migreert

Grote cases behandelen we samen en workload wordt verdeeld. De data migratie verloopt via Syncer en er zijn geen Shopify migratie apps meer nodig zoals Matrixify.

Lead generation

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar als het gaat over ecommerce migraties.

Duxly begeleidt

Duxly zorgt voor een naadloze ervaring en migratie proces met de klant en rekent hier een bedrag voor. Syncer ontvangt een acceptabele commissie over.