Stap gratis over van Lightspeed naar Shopify

Stap gratis over van Lightspeed naar Shopify

Gratis overstappen van Lightspeed naar Shopify? Het kan echt! We bieden een kosteloze migratie van Lightspeed naar Shopify aan. Dus jullie bieden een kosteloze data migratie aan van mijn Lightspeed webwinkel naar een nieuwe Shopify omgeving? Ja, je leest het goed.

Waarom kun je via Syncer gratis overstappen van Lightspeed naar Shopify? Laten we eens bekijken hoe dit vork in de steel zit. 

Bij Shopify staan partnerships centraal. Altijd al. Ver voordat ze met de mega updates via Shopify Editions kwamen, kon je eigenlijk helemaal niets zonder partners in Shopify. Shopify biedt een SaaS-oplossing om een webwinkel te starten, maar om echt te groeien binnen Shopify heb je vaak externe hulp nodig, zoals een Shopify-partner, een app van een Shopify-partner, een Shopify Theme of in ieder geval een uitgebreide kennis om zelf je winkel te optimaliseren.

Deze zogenaamde partnerships zorgen voor een continue stroom van inkomsten voor alle betrokken partijen. De merchants, jullie dus, betalen aan Shopify. Denk aan abonnementskosten, een omzet percentage, maandelijkste kosten voor apps en andere koppelingen etc. Shopify betaalt de kosten, of een deel hiervan, vervolgens uit aan partners. Partners brengen weer andere klanten in, en hiervoor ontvangen ze dan weer een percentage aan 'commissies'.

Zo is de cirkel rond. Iedereen verdient iets aan deze commissie based wereld. En raad eens? Wij geloven ook in dit ‘commissie based’ model. 

Onze missie is om een geoptimaliseerde ervaring te bieden aan elke merchant. We willen groeien niet alleen toegankelijk maken voor ‘de grote’ jongens.

Omdat ook wij na een jarenlange ontwikkeling geloven dat het ‘betaald’ worden in kleine beetjes, waardevoller is dan het continu vragen van de hoofdprijs, hebben wij besloten om een migratie naar Shopify gratis aan te bieden.

Waarom tienduizenden euro’s neerleggen om te kunnen groeien? Wij willen het beste voor onze klanten, geen onnodige rompslomp en beperkingen in de hele platformtransitie maar juist meedenken aan oplossingen. 

Ook wij hebben de afgelopen 15 jaar de markt zien verschuiven. Klanten willen groeien, kijken om zich heen. Komen bij ons met de vraag of we mee kunnen groeien. 

Onze nieuwe migratietool, maakt het mogelijk om je volledige Lightspeed winkel over te zetten naar Shopify, met 1 klik, simple as that. Althans dat lijkt zo.. aan de achterkant gaan er natuurlijk een heleboel klikjes aan het werk, maar daar merk jij niets van. 

  • Vergeet onnodig lange migratie nachtmerries
  • Voorkom ontbrekende gegevens (die vaak pas achteraf blijken te missen)
  • Stop met het scheel kijken op Excel lijsten
  • En profiteer van een soepele overgang naar jouw nieuwe online platform

Maar dat is nog niet alles. Onze tool zorgt ervoor dat je nieuwe Shopify-webshop gesynchroniseerd blijft met je oude Lightspeed-webwinkel, waardoor je nooit meer voorraad- of orderproblemen zult hebben tijdens het migratieproces. Bovendien kunnen je medewerkers rustig wennen en het systeem leren kennen omdat beide winkels in sync blijven.

En het beste van alles?

Want zo’n datamigratie is natuurlijk leuk, maar hoe wordt al die nieuwe data zichtbaar in een geheel nieuw platform, met een andere look en feel én met andere misschien wel missende functies? 

Ook hier hebben we met onze Syncer app rekening mee gehouden. We zijn immers Lightspeed én Shopify experts en weten exact welke onderdelen er belangrijk zijn om mee te nemen én om zichtbaar te maken in je nieuwe Shopify winkel. 

Onze Syncer®-app bevat verschillende functies om ervoor te zorgen dat je gegevens correct worden weergegeven in Shopify, en ons speciale Syncer-thema biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden om de shop een-op-een over te kunnen zetten. 

En als je extra aanpassingen nodig hebt, staan onze partners klaar om je te helpen.

Waarom zou je kiezen voor Syncer boven andere migratietools?

Ben je nog steeds niet overtuigd? We hebben grondig onderzoek gedaan naar de beschikbare opties voordat we besloten om onze eigen tool te ontwikkelen. Syncer biedt oplossingen voor veelvoorkomende problemen die andere tools vaak niet kunnen opvangen, zoals

- productbundels
- aangepaste velden
- BTW-switches en nog veel meer.

En als je al samenwerkt met een andere partij, geen probleem! Je kunt nog steeds gebruik maken van hun expertise en service, terwijl wij de volledige migratie regelen via Syncer.

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de overstap van Lightspeed naar Shopify en laat ons het werk voor je doen. Het is gratis, moeiteloos en het beste voor jouw online business.

Subheading

Heading

Some description
5.00
Buyer's name
Buyer's position
5.00
Buyer's name
Buyer's position
5.00
Buyer's name
Buyer's position