Retro 27 juni '24

Het concept

Bij het runnen van een succesvolle online winkel is het kiezen van het juiste e-commerce platform cruciaal. Als je momenteel vastzit op een verouderd platform en op zoek bent naar groei en modernisering, dan is een migratie naar Shopify met Syncer de perfecte oplossing. Hier is waarom:
Shopify en Shopify Plus
Gratis data migratie
Uit te breiden naar keuze
Concept

Migreren wordt peanuts 🥜

Wat maakt Syncer uniek?

Wij spreken uit ervaring dat een overstap van van een ecommerce platform Shopify nogal wat rompslomp kan zijn. Daarom is er nu de Syncer® app, die 100% van je store en data synchroniseert naar Shopify.

Gratis service
Onze kernservice is volledig gratis. Wij bieden een naadloze, semi-geautomatiseerde datamigratie van je huidige e-commerce platform naar Shopify, zonder kosten voor de migratie zelf.
Snelheid
We zorgen voor een snelle en geautomatiseerde migratie, zodat je winkel binnen enkele dagen weer operationeel is. Geen gedoe, geen onderbrekingen.
Volledige sync
Wij syncen specificaties, varianten, filters, kleuren, alles wat je kunt bedenken, en dat wat je niet kunt bedenken.
Pakketten en diensten
Doe zelf je design en setup zonder zorgen of je kiest 1 van onze pakketten of die van onze partners.
Premium
Kies je voor ons Premium pakket? Dan geniet je van extra voordelen zoals voorrang op support, korting op maatwerk en een live chat voor Shopify ondersteuning. Dit alles voor slechts €89 per maand.
Enterprise
Voor maatwerk, multi language, multi markets, store merging hebben een Enterprise pakket vanaf €50.000. Hiermee is de klant volledig ontzorgd.
syncer app

Synchroniseer Lightspeed[productdata|orders|klanten|filters|blogs|content|collecties]

1

Syncer® app

Onze app migreert productdata, stock, extra velden, custom fields, metafields, product bundels, productsets, filters, specificaties, alles!

2

In-apps

Maak je migratie een stuk makkelijker met Syncer apps als quantity Discounts, product bundels, wishlist, stock notifier, BTW exclusions, Extra velden en meer.

3

Live wanneer je wilt

Door de synchronisatie tussen je huidige store en de nieuwe kun je altijd zelf bepalen wanneer je live gaat. Je bent niet meer afhankelijk van externe processen of handmatige uploads.

Syncer app

Inbegrepen in de Syncer app

De Syncer app bevat meerdere in-apps die de migratie nog makkelijker maken en alle bijbehorende data mee migreert.

Custom fields

Alle custom fields vanuit Lightspeed worden gemigreerd naar de bijhorende producten en varianten in Shopify. Ook kan de klant de custom fields app los gebruiken in Shopify, deze is beschikbaar in de Syncer app.

Google Tag Manager

Alle gegevens van GTM in de huidige store worden overgenomen met deze app, van Lightspeed naar Shopify.

VAT Switch

Veel stores maken gebruik van de maatwerk module BTW (VAT) Switch. Deze hebben wij ontwikkeld en is available in de Syncer app.

VAT Sync

Deze voegt automatisch producten toe aan de collectie voor belastingoverschrijving Bijv: 0% of 9% BTW producten. Op basis van makkelijk in te stellen BTW Metafield

Product Bundles

Veelgebruikt in Lightspeed en bundels zijn nu niet te exporteren naar bundles in Shopify. Met deze Product Bundles app worden alle beschikbare bundels 1 op 1 overgenomen in de nieuwe store.

Wishlists

Een standaard feature in Lightspeed, maar altijd in app-vorm te installeren in Shopify. Deze basic Wishlist app migreert alle wishlist gegevens van Lightspeed naar Shopify en zorgt ervoor dat deze niet verloren gaan.

Quantity Discounts

Veel gebruikte functionaliteit in Lightspeed: de Staffel kortingen. Deze worden middels deze app in Shopify mee gemigreerd op product niveau.

Content Link Sync®

Updaten van interne linkjes in Product, collection, blog content etc. Alle links in content worden nagelopen en geüpdatet a.d.h.v. redirects

Sync Exclusions

Dusty inventory, varianten die niet meer leverbaar zijn, absolete voorraad, kan worden uitgesloten met deze app.

Options import

Bij geen variant option title, kan gekozen worden hoe deze te importeren in Shopify: Size, color, material of style.
gratis?

Waarom Bieden We Gratis Migratiediensten aan?

Aantrekken van nieuwe klanten

Bij Syncer hebben we ervoor gekozen om onze migratiediensten gratis aan te bieden. Dit strategische besluit heeft diverse voordelen, zowel voor onze klanten als voor ons bedrijf op de lange termijn.

Verlagen van de drempel
Bij Syncer hebben we ervoor gekozen om onze migratiediensten gratis aan te bieden. Dit strategische besluit heeft diverse voordelen, zowel voor onze klanten als voor ons bedrijf op de lange termijn.
Concurrentievoordeel
We onderscheiden ons van concurrenten die hoge migratiekosten rekenen, wat ons een aantrekkelijker alternatief maakt.
Vertrouwen en tevredenheid
Door een waardevolle dienst gratis aan te bieden, winnen we het vertrouwen van onze klanten. Tevreden klanten zijn eerder geneigd om gebruik te maken van onze andere betaalde diensten en pakketten.
Loyaliteit
Klanten die een positieve ervaring hebben met onze gratis migratie zullen eerder blijven voor onze premium diensten en langetermijnondersteuning.
SEO migratie
Al je redirects, SEO data, Google Tag Manager data wordt gesynchroniseerd naar je nieuwe store.
Maatwerk
Voor maatwerk hebben wij het Enterprise pakket of zoek een geschikte partner op onze partner portal.

Recurring Revenue Model

Zonder rompslomp kennis opdoen van je nieuwe platform, zonder dat je je druk hoeft te maken of je voorraad en je product meta descriptions wel mee gaan tijdens de migratied. Focus je op de goede dingen!

Commissies van Shopify
We ontvangen commissies van Shopify voor elke klant die via ons platform migreert. Dit genereert een stabiele maandelijkse inkomstenstroom.
Abonnementen en betaalde diensten
Klanten betalen een maandelijks bedrag voor de Syncer app (€59) en voor onze Premium ondersteuning (€89), wat zorgt voor consistente inkomsten.
Upselling en Cross-selling Mogelijkheden
Na de migratie kunnen klanten kiezen voor aanvullende betaalde diensten zoals design pakketten, maatwerkoplossingen, strippenkaarten, en SEO-optimalisatie via bijv. een partner.
Partners en Extra Services
We werken samen met partners die extra diensten aanbieden, zoals marketing en integratie. Hier verdienen we commissies op, wat onze inkomsten verder verhoogt.

Waardevolle Marktinzichten

Some text

Data en Feedback

Door veel migraties uit te voeren, verzamelen we waardevolle data en feedback die ons helpt onze diensten te verbeteren en beter in te spelen op de behoeften van onze klanten.

Interactieve verbetering
Deze inzichten stellen ons in staat om onze software en processen continu te verbeteren, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en hogere conversieratio's.
syncer

Conclusie

Door onze migratiedienst gratis aan te bieden, creëren we een win-win situatie. Klanten profiteren van een kostenefficiënte migratie naar Shopify, terwijl wij op de lange termijn profiteren van terugkerende inkomsten, klantloyaliteit en waardevolle marktinzichten. Dit strategische besluit versterkt onze positie in de markt en ondersteunt onze groeidoelstellingen.